уторак, 17. август 2010.

Reciklirano bure za vino

Reciklaža je sve češća tema koja se započinje u razgovorima, u televizijskim emisijama različitog karaktera, u novinskim člancima, seminarima i slično. Svi znamo šta je suština reciklaže, ali se retko spominje koliko ona može biti zabavna, inspirativna, kreativna i koliko interesantnih proizvoda može da donese.


Izvor: www.etsy.com

Materijal
U ovom tekstu spomenućemo reciklažu drvenog bureta za vino. Koliko god da je dobro ili loše očuvano, uvek se neki njegov deo može iskoristiti. Ako i malo znate o radu sa drvetom, nećete imati puno problema da iskoristite poklopce i zakrivljene daščice za komadni nameštaj, ukrase, neke specifične elemente čiji oblik zavisi samo od ličnih potreba.


Ukrašavanje
Obzirom da je drvo materijal koji svakako nećete baciti, treba samo smisliti u šta ga možete pretvoriti. Ne zaboravite da ćete reciklažom uvek dobiti jedinstven, unikatan, originalan dekor ili komad nameštaja, koji na kraju možete i ručno oslikati, prefarbati ili ukrasiti na željeni način.



Izvor: www.etsy.com

Obradujte sebe, svoje ukućane, napravite nekome poklon, zabavite se, uživajte u stvaranju i reciklaži.

Ideje
Na ovom sajtu možete videti neke ideje kako se bure za vino može pretvoriti u stolicu, hoklicu, klupu, sto, sanduk za posteljinu, police, držače za sveće, činije, jednostavnom reciklažom: http://www.etsy.com/shop/stilnovodesign?page=1

Нема коментара: